Salata de rosii cu fasole si masline verzi


Chiar si noi, super gospodinele, mai inventam din cand in cand cate o salata cu ce avem prin casa :) Eu am ales cateva ingrediente pe care le ador si uite-asa a iesit o salata de rosii cu fasole rosie si masline verzi cu gogosari!

O salata foarte, foarte simpla si gustoasa, ideala cand n-ai timp sa gatesti si numai buna daca tii post. Iar daca vrei musai carnita in ea ii poti pune ton, somon, pui sau curcan pe gratar. Dar e foarte buna asa simpla, doar cu 2-3 feliute de paine prajita langa. 

Portii: 2
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
 
Am folosit:
  • 4 rosii prunisoare, 6-8 rosioare Yellow Pearshaped, 100 g masline verzi cu gogosari, 1 conserva (400 g) fasole rosie, 1 ceapa, cateva fire de patrunjel, dressing (ulei de masline, otet balsamic sau zeama de lamaie, sare de mare)
Rosiile se spala bine, se curata de cotoare si se taie. Se pun intr-un bol.

Peste ele se pun maslinele, ceapa taiata, fasolea rosie (bine scursa si clatita) si patrunjelul tocat marunt.

Se prepara un dressing simplu din ulei de masline, zeama de lamaie sau otet si sare. Se adauga peste salata si se amesteca.

Pofta buna! 


2 Response to "Salata de rosii cu fasole si masline verzi"

  1. Rapid si gustos.Imi place.Pupici.

    Danutza says:

    Multumesc mult! M-am adaptat la vremea calduroasa de septembrie :)

    Pupici :*

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.