Cheesecake cu piersici


Cheesecake-ul cu piersici este o prajitura delicioasa, de vara. Ideala in weekend cand aveti pofta de ceva bun. Se poate prepara la rece sau la cuptor, asa cum am facut-o eu. Rezultatul este acelasi, o prajitura cremoasa si aromata!

Piersicile se pot inlocui cu nectarine, caise sau alte fructe de sezon care va plac.

Portii: 10
Timp de preparare: 20 min
Timp de coacere: 35-40 min
Dificultate: usor

Am folosit:
  • 350 g biscuiti sfaramiciosi, 125 g unt, 800 g branza dulce, 7-8 piersici, 4 oua, 200 g zahar pudra, 1 zahar vanilat, un praf de sare, esenta de lamaie
Biscuitii i-am maruntit in robot si i-am amestecat cu untul topit. I-am pus in tava si am presat usor cu o spatula.

Branza dulce am amestecat-o cu praful de sare, zaharul vanilat, esenta de lamaie si 4 galbenusuri.

Am batut albusurile spuma cu zaharul pudra si le-am pus peste branza. Am omogenizat bine cu o spatula si am turnat amestecul peste blatul de biscuiti.
Am spalat piersicile si le-am taiat felii. Le-am asezat peste compozitia de branza, in tava.

Am pus tava in cuptorul preincalzit. Am lasat prajitura 35 de minute la foc mic.

Am lasat-o sa se raceasca, apoi am scos-o din tava, am portionat-o si am servit.
Este ideal sa o serviti cu inghetata :)

4 Response to "Cheesecake cu piersici"

  1. Vin in vizita.Pup!

    Danutza says:

    Te astept cu mare drag! Fac repede si niste limonada racoritoare ;)

    Pupici :*

    Cristi says:

    Buuuun! :))

    Danutza says:

    Merci! A fost :P :D

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.