Retete pentru Valentine's Day/ Ziua Indragostitilor

By http://retetegg.blogspot.ro/

In fiecare an, in luna februarie, va aduc cate o lista cu idei si retete pentru Valentine's Day, sau mai pe romaneste Ziua Indragostitilor.

Fie ca doriti sa pregatiti o cina romantica pentru jumatatea vostra, fie ca vreti pur si simplu o cina, retetele propuse de mine va vin in ajutor.

Am incercat sa aleg retete simple, gustoase si usor de preparat. Nu-i musai ca totul sa fie plin de inimioare si fluturasi, nu toata mancarea trebuie sa fie rosie :)) Important este sa fie buna si facuta cu drag pentru cineva drag :)

Daca in lista de mai jos nu gasiti nimic pe placul vostru, v-am atasat si link-urile cu propunerile de anul trecut :) Ceva. ceva, tot trebuie sa va placa :P

10 idei pentru Valentine's Day (2011) ; 20 de idei pentru Valentine's Day (2012) ; 30 de idei pentru Valentine's Day (2013)

Pentru 14 februarie 2014 va propun 3 categorii: Aperitiv, Fel Principal si Desert/ Bauturi


Aperitiv















 






 Fel principal




 







 




 












Desert/ Bauturi























 



 







 

0 Response to "Retete pentru Valentine's Day/ Ziua Indragostitilor"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.