Meniu pentru Revelion/ Retete de Revelion


Astazi va prezint un meniu simplu si gustos pentru Revelion, cateva retete usoare care sa ne ofere o masa gustoasa pentru noaptea dintre ani!

Putem sa incepem seara cu cateva aperitive Aperitive pentru Revelion.
Fie ca pregatiti ceva traditional sau mai sofisticat, felul principal este baza cinei de Revelion si trebuie sa fie pe placul tuturor. Fie ca urmam traditia si mancam peste, fie ca alegem pui, porc, vita, etc, avem nevoie si de o garnitura de cartofi, orez, paste, legume etc si de o salata de verdeturi si cruditati. Nu trebuie sa ocolim nici muraturile, fiindca ele merg perfect langa o friptura.

Propunerile mele sunt:


La desert va recomand ceva usor, fin, racoros si mai ales rapid. De asemenea in lista gasiti si cateva idei de bauturi si cocktailuri. Prajituri/ torturi si bauturi pentru Revelion.
Mult spor la ultimele pregatiri si nu uitati ca este important sa ne si distram, nu sa ne gaseasca anul nou in bucatarie :)

4 Response to "Meniu pentru Revelion/ Retete de Revelion"

  1. Danutza says:

    La multi ani! Un an nou fericit :*

    LA MULTI ANI 2013!
    Pupici!

    Haplea says:

    La multi ani!!!Un 2013 plin de impliniri si bucurii!!!

    Danutza says:

    Multumesc! Un an nou fericit si plin de bucurii tuturor va doresc! Pupici :*

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.