Retete de drob


Pentru mine drobul si ouale rosii reprezinta simbolul Pastelui, in ceea ce priveste partea culinara a sarbatorii :)
Daca sarmalute, salata boeuf si cozonac mai fac si-n timpul anului, fara sa fie vreo sarbatoare, drob pregatesc doar de Pasti.

Pentru ca nu prea imi place mielul, pregatesc drobul din pui/porc.

Pe blog am mai multe retete de drob, fie drob doar din organe, fie combinat cu ceva carne.
Mie imi place mai mult cel din ficatei de pui si carne tocata de porc, insa multe persoane il prefera pe cel pregatit doar din organe.

In orice caz, un drob bun trebuie sa contina si multa verdeata: ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel etc. De asemenea, multe oua care sa lege compozitia.
Puteti sa-l coaceti in prapure, mai ales daca il pregatiti doar din organe.
 La cel in combinatie de ficatei si carne imi place foarte mult sa pun ou fiert la mijloc. Daca aveti tava de chec se vede foarte frumos cand il taiati felii :)


Se consuma fie cald, fie rece, in functie de preferinte. Este ideal la aperitiv, insa mie imi place si la micul dejun.

Retete de drob:





Pofta buna si mult spor la pregatiri!

0 Response to "Retete de drob"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.