Friptura de porc cu usturoi, sos de rosii si vin















Weekend-ul acesta am avut in sfarsit timp sa stau acasa si sa fac ceea ce-mi place, sa gatesc.
Asa ca am incercat sa fac cateva retete pe care nu le-am mai gatit in ultima vreme si totodata sa si postez "bunatatile".

Am pregatit o friptura de porc la cuptor impreuna cu un sos delicios.

Am folosit:
  • 300 gr carne de porc, rosii in bulion si pasta de tomate, 100 ml vin alb, 3-4 catei de usturoi, patrunjel, condimente.

Carnea de porc am taiat-o cat mai subtire, am condimentat-o si am asezat-o intr-o cratita unsa cu ulei. Am adaugat peste carne sosul din rosii, felii de rosii, usturoi rondele si vin.
Am lasat la cuptor aproximativ 45 de minute. Am oprit focul cand carnea era frageda.

Am servit carnea si sosul cu patrunjel maruntit deasupra si cu salata de ardei kapia copti.

Delicios!

0 Response to "Friptura de porc cu usturoi, sos de rosii si vin"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.